Concept- en Business Development op maat!

New Thinking is een adviesbureau, gespecialiseerd in het veranderen van gedrag of perceptie in openbare ruimten en het creëren van ‘beleving’ en belevingsconcepten, met als doel waarde- of inkomstengeneratie. Zij doet dit door zich te verdiepen in de diepere behoeften (insights) van klanten en door gebruik te maken van zintuiglijke instrumenten, nudging en technieken en inzichten uit de gedragspsychologie. New Thinking biedt het gehele spectrum van het ontwikkelen van een visie of concept, het opstellen van een uitvoeringsplan tot en met de realisatie aan, inclusief het vinden en begeleiden van externe specialisten op onderdelen. In een project kan zij het geheel of onderdelen voor haar rekening nemen.

Hoe creëer je extra inkomsten uit plekken waar veel mensen komen? Ervaringen creëren die betekenisvol zijn. Gedragsbeïnvloeding realiseren door zintuiglijke instrumenten toe te voegen. 

Vragen waar menige organisatie zijn hoofd over breekt in een tijd met steeds heftiger concurrentie, duizelingwekkende technologische ontwikkelingen en wegvallende subsidies. Vragen waar New Thinking een antwoord op heeft. Met jarenlange ervaring in concept- en business development is New Thinking de expert op het gebied van creatieve waardecreatie en gedragsbeïnvloeding voor retailers, vastgoedbezitters, vervoerders en non-profitinstellingen.

New Thinking specialises in changing perceptions of people or perceptions of public spaces. New Thinking creates retail and experience-concepts. A continuous search for value, monetary and non-monetary, to add to existing assets, to make them more valuable. Changing perceptions or attitudes in the public domain by introducing sensory instruments, form an essential element of the strategy.

Inhoud